16% KONOPLJINA SMOLA

4.50 out of 5 based on 16 customer ratings
8 Reviews

63.89 

Availability:

In Stock & Ready to Ship

Quick description

Konopljina smola je izdelana iz industrijske konoplje Cannabis Sativa L.

VSEBINA: Najmanj 70 cm, 1 cm vsebuje 11,4 mg naravno prisotnega CBD-ja.

63.89 € 63.89 €
1x 63.89/kos
TOP IZBIRA
2x 57.50/kos
3x 54.31/kos

ALI STE VEDELI, da imajo psi in mačke imajo TUDI ENDOKANNABINOIDNI SISTEM (ECS) tako kot mi ljudje?

Ta obsežni in vitalni receptorski sistem je glavno odgovoren za ohranjanje zdravega ravnovesja ali homeostaze.

ECS je sestavljen iz receptorjev na celičnih membranah, ki uravnavajo različne procese, vključno z imunskim sistemom, srčno žilnim sistemom, živčnim sistemom, kožnim sistemom, prehrano, spanjem, sproščanjem, razpoloženjem, prebavo, nadzorom motoričnih funkcij, reprodukcijo.

ECS pomaga pri celovitem postopku obnove in ravnovesju vašega ljubljenčka.

ECS deluje v smeri ravnovesja pri anksioznosti, depresiji, raznih bolečinah, artritisu, rakavih celicah, sladkorju in holesterolu.

Znanstveni viri:

UPORABA

Navodila za uporabo: Nanesite direktno na kožo.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, oči sperite s tekočo vodo.

UNIKATNA FORMULA

MLP - MADE IN SLO PRINT SLO-1

Naši strokovnjaki so razvili naravno formulo, ki spodbuja ter ohranja ravnovesje domačih ljubljenčkov. Izdelki so varni in jih lahko redno koristimo brez stranskih učinkov. Izdelek je bil ročno narejen iz industrijske konoplje Canabis Sativa L., ki je bila vzgojena v Sloveniji.

8 mnenja za 16% KONOPLJINA SMOLA

 1. 5 out of 5

  :

  Ker je psička Karin hudo trpela, smo obiskali veterinarja. Ugotovil je, da je petletna Karin zbolela za rakom na prebavilih. Veterinar je nad njo obupal, da ji ni več pomoči. Kljub temu sem se odločil, da bom skušal najti alternativno rešitev. Na spletu sem našel konopljino smolo My Lovely Pets. Kot po čudežu se je kmalu po začetku jemanja smole začela bolje počutiti in bolečine so popustile. Vsem lastnikom malih živali bi svetoval, da si nabavijo te izdelke.

 2. 4 out of 5

  :

  Moj kuža Flik je bil izjemno anksiozen. Nisem vedela, kaj storiti, zato sem se obrnila na svetovalko za konopljine izdelke MLP, ki mi je res dobro svetovala. Na podlagi pogovora s svetovalko sem se odločila za konopljino pasto, ki jo Flik uživa že drugi mesec. Počasi, počasi bova zmagala. Flik pozdravlja Rozi.

 3. 5 out of 5

  :

  Imamo psa, ki mu veterinarji niso znali postaviti diagnoze. MLP konopljina smola pa mu je pomagala že po nekaj dneh uporabe. Toplo priporočam. Hvala, ker ste.

 4. 4 out of 5

  :

  Konopljina smola je res dober izdelek, ki je resnično pomagal mojemu 16 let staremu psu.

 5. 5 out of 5

  :

  Zelo sem vesel, da sem našel izdelke za hišne živali s CBD-jem. Vendar se mi zdi absurdno, kako malo medicine je pravzaprav tam notri in kako visoka je cena. Jaz in moji ljubljenčki namreč ljubimo te izdelke!

 6. 5 out of 5

  :

  Moj pes ima že dolgo težave s kolki. Izgledal je kot zelo star pes blizu smrti. Začel sem mu dajati pasto iz konoplje in zdaj se po nekaj mesecih ponovno počuti mladostno in živo. Najlepša hvala za ta izdelek!

 7. 3 out of 5

  :

  Konopljina pasta je zelo pomagala mojemu mastifu za njegove kožne težave. Trajalo je nekaj tednov, vendar mu je dlaka zopet zrasla in koža se je zacelila, ker je bila ranjena od grizenja. Moja edina pritožba je, da je pes tako velik, da mora pojesti precej paste na dan tako, da nisem prišel skozi ves mesec z vsemi odmerki.

 8. 5 out of 5

  :

  Imam reševalnega psa, ki ima diagnosticirano anksioznost. Preden sem začel uporabljati konopljino pasto, je vsakič, ko smo ga kje pustili, lulal na vsaj tri stvari, česar ne počne več. Ta izdelek uporabljamo že nekaj tednov in se še ni polulal, ko je ostal sam. Zdaj je dosti bolj srečen, ko pridemo domov.

Dodaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X