Pogosta vprašanja

informacije o nakupu

V kategoriji Pogosta vprašanja – Informacije o nakupu se bomo potrudili, da vam odgovorimo na vprašanja o postopku nakupa na naši spletni strani.

Izdelki z visoko vsebnostjo predvsem CBD-ja in ostalih fitokanabinoidov se pridobivajo s pomočjo ekstrakcije. Če želimo še visoko vsebnost terpenoidov in flavonoidov to dosežemo z ekstrakcijo s superkritičnim CO2. Pravi poznavalci konopljinih izdelkov vedo, da je visoko kvaliteten izdelek narejen izključno iz ženskih cvetov rastline, ne pa iz listov ali vršičkov rastline. Taki izdelki so kakovostni in učinkoviti ter zato dragi.

Izdelke MLP se lahko kupi v 80-ih trgovinah za male živali po 5 različnih evropskih državah. V Sloveniji so na voljo v 40-ih specializiranih trgovinah za male živali in v različnih spletnih trgovinah. Izdelke lahko naročite tudi preko telefona 070 606 570‬ ali našega terapevtskega centra 080 34 29 ali direktno na sedežu podjetja Toro Green d.o.o., Ob Hrastih 11, Škofljica ter v trgovinici v Supernovi, Rudnik Ljubljana.

Dostava v Slovenijo in tujino je brezplačna, če je vrednost naročila nad 50 eur, če pa je naročilo manjše do 50 eur pa je strošek 3,90 eur na pošiljko v Sloveniji in 4,9 eur za pošiljko po svetu.

Običajno pošiljke prispejo v Sloveniji do uporabnikov v roku dveh dnevnih dni.

Najbolj pogost in priljubljen način v Sloveniji je plačilo po povzetju. Kar pomeni, da stranka plača dostavni službi z gotovini ali kartico, ko ji dostavijo izdelke.

Omogočamo tudi plačilo po predračunu, kar pomeni, da vplačate sredstva izdanega računa preko vaše banke na račun našega podjetja kot predplačilo. Ko dobimo nakazilo, vam prvi naslednji delovni dan pošljemo izdelke po dostavni službi.

Nudimo tudi možnost plačila z večino kreditnih kartic.

X